Slik kjøper du riktig LED-arbeidslys

Tenker du på å kjøpe LED arbeidslys?Det er mange LED-arbeidslys på markedet, vet du hvilken som er best for deg?Hvis ikke, er du ikke alene.

Det er mange mennesker som kanskje ikke vet hvordan de skal velge det passende LED-arbeidslyset.Disse LED-ene er veldig nyttige når det gjelder å lyse opp et område.

Vi har laget en guide for å kjøpe riktig LED-arbeidslys som oppfyller dine krav.Ta en titt på denne guiden for hvordan du kjøper LED arbeidslys.

Hva er LED arbeidslys?

LED-arbeidslys brukes på alle slags byggeplasser, gruvedrift, vedlikehold og reparasjon av utstyr, ulykkesbehandling og rednings- og hjelpearbeid som åstedet for et slags stort område, høylysstyrke belysningslamper og lykter, samtidig kan også brukes som billampelys, lett lastebil, terrengbillys, maskineri, landbruksmaskiner, ambulanselampe, prosjektlampe, tømmerlykter, gravelampelys, gaffeltrucklys, kullgruve, snølys, jakt, lette tanker , panserbillys, belysning.

Hvorfor LED-arbeidslys er så populært?

Bruken av LED arbeidslys har økt raskt de siste årene.LED arbeidslampe først enn den tradisjonelle arbeidslampen har en meget sterk overlegen ytelse, i tråd med bruken av moderne behov.Det er mange grunner bak dette.

●LED-lampe lavt strømforbruk, energisparing og miljøvern: en LED-lampe-perlespenning er vanligvis bare 2-3,6V, strømmen er bare 0,02-0,03A.Det betyr: den bruker ikke mer enn 0,1W strøm, energiforbruket enn den samme lyseffekten til glødelampen økte med mer enn 90%, mer enn 70% enn energisparende lampe.LED er energieffektive lyskilder.

● lang levetid for LED-arbeidslampe: under riktig strøm og spenning kan levetiden til LED nå 50 000 timer, langt utover levetiden til tradisjonelle lamper

● ingen oppvarmingsperiode: tiden fra start av LED-lampen til lyset er rask – i nanosekunder er responstiden til tradisjonelle lamper millisekunder

●LED arbeidslampe sikkerhet lav spenning :LED BRUKER en høyspent likestrømforsyning (kan rettes opp til likestrøm), tilførselsspenningen er mellom 6 v og 24V, avhengig av produktet. Kort sagt, den BRUKER likestrøm, som er sikrere enn høyspent strømforsyning, og er egnet for bruk i de fleste miljøer. Den er mye brukt.

● LED arbeidslys farge mer rik: den tradisjonelle arbeidslys fargen er veldig enkelt, for å oppnå formålet med farge, LED er digital kontroll, lysende brikke kan gjenopprette en rekke farger, inkludert rød, grønn, blå ternær farge, det er med denne ternære fargen, gjennom systemkontrollen, kan gjenopprette den fargerike verden.

●LED-arbeidslys avgir mindre varme enn tradisjonelle arbeidslys :LED er en mer avansert kaldlyskilde, det er ikke som halogenlys og sidelys, bruk av lyskildepunktet vil generere svimmelhet.LED-lys er mer moderat og er mer mye brukt i kjøretøybelysning.

●Bruk av LED-lys mindre miljøforurensning: ingen metallkvikksølvfarer. Partikkeloppsettet til LED-lamper og -skjermer sprer generelt lys, og lysforurensning forekommer sjelden.


Innleggstid: Apr-08-2020