I en tid med tingenes internett, hvordan kan LED-lamper opprettholde den synkrone oppdateringen av sensorer?

Belysningsindustrien er nå ryggraden i det fremvoksende tingenes internett (IOT), men den står fortsatt overfor noen skremmende utfordringer, inkludert et problem: Selv omLED-erinnvendige lamper kan vare i flere tiår, enhetsoperatører må ofte bytte ut brikker og sensorer innebygd i de samme lampene.

Det er ikke det at brikken vil bli ødelagt, men fordi brikken har en mer avansert versjonsoppdatering hver 18. måned.Dette betyr at kommersielle virksomheter som installerer IOT-lamper må bruke gammel teknologi eller gjøre kostbare modifikasjoner.

Nå håper et nytt standardinitiativ å unngå dette problemet i næringsbygg.IOT ready-alliansen ønsker å sikre at det er en konsistent, enkel og billig måte å holde innendørs intelligent belysning oppdatert.

Belysningsindustrien håper å overbevise kommersielle og utendørs belysningsoperatører om at lamper er en perfekt hylleramme, som kan romme brikker og sensorer som samler data for tingenes internett, fordi lamper er overalt, og kraftledningene som kan drive lamper kan gir også strøm til disse enhetene, så det er ikke behov for batterikomponenter.

Den såkalte "nettverksbelysningen" vil observere alt fra rombelegg, menneskelig bevegelse, luftkvalitet og så videre.De innsamlede dataene kan utløse andre handlinger, for eksempel å tilbakestille temperaturen, minne enhetsadministratorer om hvordan de skal omfordele plass, eller hjelpe butikker med å tiltrekke seg passasjerer og salg.

I utemiljøet kan det hjelpe med å styre trafikken, finne parkeringsplasser, minne politi og brannmenn på plasseringen av nødsituasjoner osv. IOT-belysning trenger vanligvis å binde dataene til nettskyen for analyse og deling.


Innleggstid: 18. februar 2022