National Hardware Exhibition kunngjør dato for virtuell utstilling

The National Hardware Show (NHS) kunngjorde at 2020-utstillingen vil bli holdt fra 12. til 15. oktober 2020. Og samhandle med bransjeledere hjemme eller på kontoret.
Den nasjonale virtuelle maskinvareytelsen vil inneholde et komplett pedagogisk program, med fokus på dagens utfordringer og trendtemaer.I tillegg til pedagogiske seminarer, vil all-star keynote-taler bli holdt på NRHA-bransjekonferanser, inkludert Do it Best-president og administrerende direktør Dan Starr og andre industriinnovatører.
Under det virtuelle showet vil deltakerne kunne synkronisere kalenderne sine og gjøre det mulig for NHS å legge til rette for direkte og virtuelle avtaleinnstillinger mellom toppkjøpere, forhandlere og NHS-leverandører og -produsenter gjennom Jublia.I tillegg vil deltakerne få muligheten til å se og kjøpe de nyeste produktene og verktøyene for å bidra til å utvide sitt nåværende produktspekter uten å måtte forlate sine egne virksomheter.
Randy sa: "I disse enestående tider er hovedmålet vårt på National Hardware Show å støtte samfunnet vårt, lytte til kundene våre, og fremme og fremme de personlige og profesjonelle forbindelsene som er etablert av bransjen vår."Visepresident i Reed Exhibitions Group."Selv om vi ikke vil kunne møtes personlig i år, jobber vi utrettelig for å sikre at vårt virtuelle arrangement i oktober vil bringe den unike og fruktbare opplevelsen du kjenner og forventer på National Hardware Show."
Rich Russo, visepresident for National Hardware Show Industry, sa: «I løpet av de siste månedene har teamet vårt måttet revurdere alt og åpne opp ideer for nye og innovative ideer.Vi er begeistret over vendingen av virtualisering, som lar oss en ny og trygg måte å bringe kraftig NHS-programmering til kunder over hele verden.»
Vær nøye med de andre detaljene og informasjonen til NHS-teamet for den virtuelle forestillingen, samt planen for den fysiske forestillingen som skal holdes fra 11. til 13. mai 2021.


Innleggstid: 12. oktober 2020