Hva er en cob lyskilde?Forskjellen mellom cob lyskilde og LED lyskilde

Hva er cob lyskilde?

Cob lyssource er en integrert overflatelyskildeteknologi med høy lyseffektivitet der LED-brikker limes direkte på speilmetallsubstratet med høy reflektans.Denne teknologien eliminerer konseptet med støtte og har ingen galvanisering, reflow-lodding og patchprosess.Derfor reduseres prosessen med nesten en tredjedel og kostnadene spares med en tredjedel.Cob-lyskilde kan enkelt forstås som høyeffekts integrert områdelyskilde, og lysutgangsområdet og den generelle dimensjonen til lyskilden kan utformes i henhold til produktets form og struktur.Produktegenskaper: elektrisk stabilitet, vitenskapelig og rimelig kretsdesign, optisk design og varmespredningsdesign;Kjølelederteknologien er tatt i bruk for å sikre atLEDhar den bransjeledende vedlikeholdsraten for varmefluks (95 %).Forenkle den sekundære optiske matchingen av produkter og forbedre belysningskvaliteten.;Høy fargegjengivelse, jevn luminescens, ingen flekk, helse- og miljøvern.Bruksmodellen har fordelene med enkel installasjon og praktisk bruk, reduserer vanskeligheten med lampedesign og sparer kostnadene ved lampebehandling og påfølgende vedlikehold.

 

 

COB LED arbeidslys

USB oppladbar COB 10W 1000 Lumen LED arbeidslys

Hva erLED lyskilde?

LED lyskilden er lyskilden lysdiode.Denne lyskilden har fordelene med lite volum, lang levetid og høy effektivitet.Den kan brukes kontinuerlig i opptil 100 000 timer.I fremtiden vil anvendelsen av LED-lyskilde også bli mainstream innen belysning.

Forskjellen mellom cob lyskilde og LED lyskilde

1、 Ulike prinsipper

Cob-lyskilde: integrert områdelyskildeteknologi med høy lyseffektivitet der led-brikker limes direkte på speilmetallsubstratet med høy reflektivitet.

LED-lyskilde: den integrerer datateknologi, nettverkskommunikasjonsteknologi, bildebehandlingsteknologi og innebygd kontrollteknologi, så det er også et digitalt informasjonsprodukt.

2、 Ulike fordeler

Cob lyskilde: det er praktisk for sekundær optisk matching av produkter for å forbedre belysningskvaliteten;Bruksmodellen har fordelene med enkel installasjon og praktisk bruk, reduserer vanskeligheten med lampedesign og sparer kostnadene ved lampebehandling og påfølgende vedlikehold.

LED-lyskilde: lav varme, miniatyrisering, kort responstid etc., som gjør at LED-lyskilde har store fordeler og skaper gunstige forhold for bruk i faktisk produksjon og levetid.

3、 Ulike lyskildeegenskaper

Cob lyskilde: høy fargegjengivelse, jevn luminescens, ingen flekk, helse- og miljøvern.

LED-lyskilde: den kan brukes kontinuerlig i opptil 100 000 timer.I fremtiden vil anvendelsen av LED-lyskilde også bli hovedstrømmen i belysningsfeltet.

 


Innleggstid: Sep-07-2021